Уникален лек за камъни в бъбреците – паста Фитолизин

Търсите помощ от природата, за да осигурите необходимата грижа за уринарния тракт? Ако сте склонни към уринарни инфекции или страдате от образуването на камъни в бъбреците, за вас има решение, което ще осигури необходимата профилактика, освен това е изцяло натурално, без никакви странични ефекти.

Фитолизин е перорална паста, съдържаща екстракт, който се състои от смес от растителни субстанции: корени магданоз, гръцки сминдух, обикновена пача трева, коренище пирей, листа бреза, полски хвощ, корен селим, стрък златна пръчица, люспи от лук.

Фитолизин е традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва като диуретично и противовъзпалително средство.
Следните резултати се основават изключително на продължителна употреба. Фитолизин се използва при следните показалия:
– като спомагателно средство при лечението на инфекции и възпалителни състояния на пикочопроводните пътища;
– като спомагателно средство при лечението на уролитиаза (образуване на камъни в пикочопроводните пътища);
– като предпазна мярка при нефролитиаза (образуване на камъни в бъбреците).

Вече съществува и Фитолизин Джуниър Плюс – хранителна добавка за деца над 3 години, която подпомага уринарния тракт при инфекции като цистит, уретрит и др.

Децата са изключително податливи на уринарни инфекции и често не могат да обяснят или осъзнаят неприятното усещане или дискомфорта при уриниране. Така често родителят даже не разбира, че детето му страда от пикочна инфекция. А както знаете, нелекуването на пикочните инфекции може да доведе до много сериозни последици в бъдеще. Нелекуваните цистити например са най-честата причина за поява на камъни в бъбреците – т. нар. уролитиаза.

Доверете се на грижа от природата за себе си и семейството си и изберете продуктите на Фитолизин.