Правила за привлекателна визия

Според редица специалисти по психология и лични взаимоотношения в цял свят, начинът по който изглеждаме със сигурност не е най-важното нещо, за да имаш успешна връзка, но ако нещо не е наред при него, трябва да бъдете сигурни, че това ще се окаже не особено малък проблем.

Доказано е, че при първа среща и запознанство, човекът отсреща най-напред забелязва лицето, тялото и накрая начина на обличане.

И тъй като от години насам един от доста сериозните проблеми, които са поставени пред всяка една представителка на нежния пол, без съмнение се явява въпросът как да изглеждат едновременно привлекателни, но пък и в умерени граници,

смятаме да посветим тази статия именно на някои златни неписани правила, които със сигурност ще бъдат от голяма полза на все още търсещите отговора му дами.

Един от безспорно най-съществените детайли във визията на едно момиче или жена, е именно бельото, което тя носи. Въпреки че всички са индивидуални и имат различни предпочитания, по този въпрос обикновено няма две мнения.красива жена

Изхвърлете от гардероба си всички боксерки и обикновени гащета, защото не са никак красиви, какво да говорим за сексапилни. Запасете се с бельо, което е изработено от материи като сатен, коприна, дантела и кадифе, благодарение на които ще увеличите самочувствието си и ще изглеждате апетитно.

Следващата важна стъпка, която е свързана с визията, която притежавате, се крие в дрехите, които всички ние жените подбираме. За да изпълните целта си да бъдете привлекателни, се постарайте в гардероба ви да има повече рокли, отколкото панталони и джинси, но това разбира се в никакъв случай не означава да подберете най-разголените такива. Придържайте се към правилото, което гласи,че колкото по-малко се показва, толкова повече се повишава интересът.

Залагайте на рокли с умерени деколтета, без прекалени цепки и тесни кройки.

Винаги се подсигурявайте, че моделът ви е по мярка и не ви се впива, нито пък виси, защото това е от голямо значение за начина, по който се стараете да изглеждате.

Също така никога не комбинирайте рокля с ботуши или сандали, защото това поражда твърде младежки вид.

Необходими са ви само обувки на средно висок ток, по възможност максимално изчистен модел.

Що се отнася до правилата, които не засягат дрехите, едно от най-важните такива несъмнено е стойката, която винаги трябва да бъде изправена, в никакъв случай прегърбена или прекалено изпъната.

И на последно място е усмивката – тази част от лицето, което никога не бива да забравяте у дома!

Източник: Aquamarine Shoes – обувки и чанти от естествена кожа

Вижте също:

От естествена или изкуствена кожа е добре да бъдат обувките?

Марковите обувки които ще си проправят път на пазара през новия сезон