Любопитно за Dolce & Gabbana и Louis Vuitton

Основните герои на кампаниите за сезон пролет / лято от колекцията на Dolce & Gabbana стават Zendeja, Tilan, Sonia Ben Amar, Presley Gerber и Рафърти Лов.

Доменико Долче и Стефано Габана следват един от най-новите тенденции на колегите си и канят млади звезди, за да се появят в рекламната модна кампания за сезон пролет / лято 2017 

Дамската линия на модния бранд е представен от 20-годишната певица Zendaja, 15-годишният модел Tilan Blondo в интернет в САЩ, 17-годишната Соня Бен Амар.

На кориците на списанията за мъже са 22-годишният Камерън Далас, 20-годишният син на Памела Андерсън – Брандън Томас Лий, 17-годишният син на Синди Крауфорд – Presley Gerber и 20-годишният син на Джъд Лоу – Рафърти Лoу.

Снимането на фото сесията се проведе на остров Капри, под ръководството на фотографаFrank Pagetija. В снимките, главните герои на рекламната фото сесия на бранда ядат тестени изделия, ходят по брега и по тесните италиански улички.

А сега към Париж. Вижте новата, много парижкафото сесия на френската модна къщаLouis Vuitton!

„Париж е душата на тази колекция“ – казва Nikolai Geskjer за последната рекламна фото сесия за световно известната френска модна къща Louis Vuitton за сезон пролет / лято 2017.

Фото сесията е заснета в красивия Париж от модния фотограф Брус Вебер. Снимките за рекламната фото сесияса били направени по бреговете на река Сена, като главните действащи лица на рекламната фото сесия са топ модели и лица на марката Masa Сора Choi, Мишел Уилямс, Dženiger Connely и Sasha Lane, а също така още и и известни модели като Natali Vestling, Ryan Van Rompala и Mica Argañaraz.

В допълнение към снимките на световния моден бранд, направени по улиците на прекрасния Париж, рекламната фото сесия включва и фотографии в студио. Вижте как духа на този град е пресъздаден през образа на модна къща Louis Vuitton в поредната фото сесия на сайта на компанията.